ارزش اسمی گواهی

برای سرمایه گذاری ثبتنام خود را تکمیل کنید

سرمایه مورد نیاز
500,000,000
درصد تامین مالی شده
100.00
تاریخ شروع
۲۰ مهر ۱۴۰۲
سود پیش بینی شده
37
درصد 
سرمایه جذب شده
500,000,000
تومان 
تعداد سرمایه گذاران
19
مدت زمان باقی مانده
12
روز 

هر واحد سرمایه گذاری 100 هزار تومان می‌باشد.

کاربر گرامی لطفا جهت سرمایه گذاری ابتدا ثبت نام و احراز هویت نمائید سپس بر اساس مراحل راهنمای سرمایه گذاری اقدام کنید

جهت بزرگنمایی تصویر، روی آن کلیک کنید.

مشاهده اسناد طرح 

قرارداد سرمایه گذاری

گزارش ارزیابی پروژه

تصویر ضمانت نامه

اسناد شرکت

توضیحات تکمیلی پروژه 

این سامانه علاوه بر ایجاد بستری برای فروش محصولات فرهنگی و فرصتی را برای برای تولید کنندگان و فروشندگان انواع محصولات و خدمات فرهنگی هنری در سراسر کشور فراهم کرده و به توسعه بازار آنها کمک می کند. این سامانه علاوه بر ایجاد بستر ارتباطی میان خریداران فروشندگان در بخش هایی نظیر نقل و انتقالات، انواع خرید و فروش های گروهی، صادرات و … این محصولات خدمات ارائه می کند.
ارائه انواع محصولات فرهنگی، هنری و سنتی به صورت آنلاین
ایجاد پلتفرمی برای خرید و فروش آنلاین انواع محصولات افراد مختلف در سراسر کشور
ایجاد ساختاری برای ارسال و دریافت کالاهای مبادله شده در داخل و خارج کشور
امکان انجام خرید و فروش به صورت گروهی

سرمایه مورد نیاز
5000000000

سرمایه جذب شده

500000000

مدیر پروژه

فرید کاظمی

درصد تامین مالی شده

100
نام شرکت
ارتباط صنعت نگار

شماره ثبت

100356

مدیر عامل

فرید کاظمی

سهامداران

فرید کاظمی حسین ایران دوست
کد اقتصادی
-

شناسه ملی

1400569357

آدرس شرکت

تهران،میدان آرژانتین،خیابان قمر پ16

اعضای هیات مدیره

فرید کاظمی حسین ایران دوست
تاریخ شروع پروژه
۲۷ مهر ۱۴۰۲

سرمایه مورد نیاز

5000000000

بازه زمانی پرداخت سود (ماه)

3

پیش بینی هزینه در مدت طرح​

1000000000
مدت زمان اجرای طرح (ماه)
-

سود پیش بینی شده (درصد)

37

تسویه اصل سرمایه (ماه)

12

پیش بینی درآمدها در مدت طرح

1400000000
در حال بارگیری

این پلتفرم،‌ به عنوان یک سکوی تامین مالی جمعی توسط سازمان فرابورس ایران تائید شده و براساس قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران و آیین‌­نامه­‌های فرابورس فعالیت می­‌کند. خانه سرمایه­‌گذاری همواره در تلاش است که ضمن مدیریت ریسک بالای استارتاپ­‌ها از طریق به­‌دست آوردن اطلاعات جامع از طرح‌­ها و شرکت‌­ها،‌ در مراحل اولیه و ابتدایی کسب­‌وکارهای نوپا با توجه به ارزشمند بودن این نوع شرکت­‌ها سرمایه­‌گذاری نماید. اما این امر، ریسک و خطراتی را به دنبال دارد که برای این منظور لازم است سرمایه­‌گذار قبل از هرگونه اقدام به سرمایه‌­گذاری، بیانیه ریسک خانه سرمایه­‌گذاری را به دقت مطالعه نموده و به صورت الکترونیکی آن را در سامانه تائید نماید.

طرح­‌های نمایش داده شده بر روی سکوی خانه سرمایه‌­گذاری،‌ ضمن داشتن سود بالا، دارای ریسک بالایی نیز می­‌باشند. درصورتی که قصد مشارکت در طرح‌­های نمایش داده شده بر روی پلتفرم تامین مالی جمعی خانه سرمایه­‌گذاری را دارید، قبل از هرگونه اقدام به سرمایه­‌گذاری لازم است از موارد زیر اطلاع کامل داشته باشید:

۱_ریسک از دست رفتن اصل و سود سرمایه:

باتوجه به ذات سرمایه‌­گذاری مخاطره‌­پذیر و همچنین احتمال عدم توانایی متقاضیان تامین مالی برای بازپرداخت منابع سرمایه‌­گذاری شده، لازم است مطلع باشید که سرمایه­‌گذاری در حوزه تامین مالی جمعی پر ریسک بوده و احتمال اینکه قسمتی از سرمایه یا حتی تمام سرمایه­‌گذاری خود را از دست دهید بیش­تر از بازگشت آن و سود احتمالی مربوطه است. بنابراین با مقداری از وجوه خود که حاضر به پذیرش ریسک بالا برای آن هستید،‌ سرمایه­‌گذاری کنید. برای کاهش ریسک مذکور، از طرف سکوی خانه سرمایه­‌گذاری ارزیابی دقیقی از مدارک و مستندات ارسالی متاقضی سرمایه صورت خواهد پذیرفت، از طرف سرمایه‌­گذاران نیز لازم است با بررسی کامل جوانب و با ملاحظه عواقب احتمالی آن سرمایه‌­گذاری شود.

۲_ریسک عدم نقدشوندگی:

نقدشوندگی را می­توان سهولت تبدیل دارایی به وجه نقد از نظر زمان و هزینه درنظر گرفت. باوجود آنکه برای تامین مالی جمعی بازارثانویه‌ه­ای به ­وجود آمده که نحوه فعالیت این بازار مطابق با آیین­نامه فرابورس می‌­باشد ولی با توجه به عمق و عمومیت ناکافی این بازار برای مبادله گواهی‌­های شراکت تامین مالی جمعی،‌ گواهی‌­های مذکور از نقدشوندگی بسیار پایینی برخوردار می­‌باشند. بنابراین آگاهی سرمایه­‌گذاران از این مسئله نیز ضروری به نظر می­‌رسد.

۳_رایج نبودن توزیع سود نقدی:

سود تقسیمی نسبتی از درآمدهای شرکت است که با تصمیم هیئت مدیره بین سهامداران تقسیم می­‌شود. با توجه به اینکه طرح­‌هایی که بر روی پلتفرم تامین مالی جمعی خانه سرمایه­‌گذاری قرار می­گیرند، مربوط به استارتاپ­‌ها و کسب­‌وکارهای درحال رشد می­‌باشد، بنابراین با توجه به ماهیت متقاضیان سرمایه و نیاز مبرم آنان به منابع مالی،‌ به ­ندرت از سوی سرمایه­‌پذیر سود نقدی پرداخت می­شود. درصورتی­ که مدل از نوع مشارکت سهامی باشد،‌ عمده عایدی سرمایه­‌گذار از فروش سهام و یا دریافت سود نهایی به­دست خواهد­آمد. البته در برخی پروژه‌­ها و طرح­‌ها پرداخت سود قطعی یا علی­ الحساب در دوره­‌های معین تضمین می­‌شود، که در این صورت در دوره‌­های مشخص شده، سودنقدی دریافت خواهید کرد.

۴_امکان رقیق شدن یا کاهش درصدی سهام درصورت سرمایه‌­گذاری براساس سهام:

اصطلاح رقیق شدن سهام، برای کاهش درصد مالکیت (تعداد سهم­‌های تحت تملک به کل سهام شرکت) سهامداران فعلی به ­کار می­‌رود. باتوجه به اینکه عمده متقاضیان سرمایه در این نوع روش تامین مالی کسب­ وکارهای مرحله رشد اولیه هستند، بنابراین امکان افزایش سرمایه جهت حل مشکلات مالی برای این کسب­ وکارها در مراحل بعدی وجود دارد که درصورت تامین نشدن منابع جدید از طرف سهامداران فعلی، سهامداران جدیدی به شرکت اضافه خواهند شد که این موضوع می­تواند تغییر ترکیب هیئت مدیره، حق رای، سود تقسیمی و ارزش شرکت اثرگذار باشد.

خانه سرمایه­گذاری با آگاهی از این موضوع خود را موظف می­داند که امکان رقیق شدن سهام را به اطلاع سرمایه‌­گذاران برساند.

۵_رعایت اصل تنوع بخشی در سبد سرمایه­‌گذاری:

با توجه به مخاطره­ای بودن طرح­‌های قرار گرفته بر روی سکو،‌ چنانچه قصد مشارکت درطرح‌­های مذکور را دارید، پیشنهاد می­شود که چنین سرمایه‌­گذاری­‌هایی فقط باید به عنوان بخشی از سبد دارایی‌­های شما قرار گیرد. این بدان معناست که با توجه به ریسک بالای استارتاپ‌­ها،‌ بخش محدودی از سرمایه به تامین مالی استارتاپ­‌ها تخصیص و بقیه سرمایه روی دارایی با ریسک کمتر و قابلیت نقدشوندگی بالاتر سرمایه‌­گذاری شود.

۶-کمبود اطلاعات:

یکی از ریسک­‌های مرتبط با سرمایه­‌گذاری در طرح­‌های تامین مالی جمعی، کمبود اطلاعات مرتبط با این نوع سرمایه‌­گذاری نسبت به سایر شرکت­‌های موجود در بازار سرمایه است که مانع از دسترسی سرمایه­‌گذاران به اطلاعات موردنیازشان (حتی تغییرات صورت ­گرفته) در مورد یک شرکت و در محدوده زمانی معین می­‌شود. عموماً در این نوع از سرمایه­‌گذاری­‌ها،‌ فقط طرح توجیهی و صورت‌­های مالی سالانه متقاضی سرمایه منتشر می­‌شود که ممکن است به ارزش­‌گذاری غیرواقعی شرکت از سوی سرمایه­‌گذار منجر شود.

سکوی خانه سرمایه­‌گذاری درنظر دارد با ارائه گزارش­‌های دوره‌ه­ای از روند پیشرفت پروژه این ریسک را برای سرمایه­‌گذاران به حداقل برساند

۷-کمبود کنترل و نظارت:

باتوجه به قرارگرفتن مدیران و بنیان­گذاران شرکت در بین سهامداران عمده،‌ امکان نفوذ این افراد بر فرآیندها و روابط کسب­ وکار وجود دارد و این مسئله ممکن است باعث ایجاد شکاف بین شرکت و آنچه که اظهار کرده‌ه­است بشود. لازم است اطلاع­ رسانی شود که سایت خانه سرمایه‌­گذاری هیچ کنترل و نظارتی بر این فرایند ندارد.

۸-عدم امکان انصراف از سرمایه­‌گذاری بعد از مشارکت در طرح­ها از سوی سرمایه‌­گذاران:

سرمایه­‌گذاران توجه داشته باشند که بعد از سرمایه­‌گذاری در طرح­ ها، به هیچ وجه امکان لغو یا انصراف وجود ندارد و صرفا می­‌توانند از طریق گزارش­‌های ارائه شده توسط مجری طرح در جریان پیشرفت فعالیت‌­ها قرار بگیرند.

۹-تائید و امضای بیانیه ریسک،‌ قوانین سایت و شرایط استفاده از سکوی خانه سرمایه‌­گذاری:

تامین‌کننده (تامین‌کنندگان) با تایید الکترونیکی در سکوی تامین مالی جمعی خانه سرمایه‌­گذاری و واریز وجه، ضمن اعلام اطلاع از کلیه مقررات و خصوصیات سرمایه‌گذاری و ریسک‌هایی که در آن متصور بوده و احتمال وقوع دارد و نیز با شناخت و درک کامل از ماهیت امر و شرایط و مقررات مربوطه، مراتب را تأیید نموده و هیچ‌گونه اعتراض و ادعایی اعم از حقوقی و جزایی در حال حاضر یا بعداً در این خصوص علیه سایر اشخاص نداشته، حق دعوی خود را در این زمینه علی الدوام سلب و ساقط می‌سازد.