همانطور که در قسمت اول اشاره شد، مارتین زوییلینگ ده روش برای تامین سرمایه کسب و کار ارائه کرده است که ۵ روش دیگر آن عبارتند از :
۶- سرمایه گذاران خطرپذیر
این گروه سرمایه گذاران حرفه ای هستند که پول موسسه را روی استارتاپ های واجد شرایط با یک طرح تجاری قابل قبول و آماده برای ورود به بازار سرمایه گذاری می کنند. آنها به دنبال فرصت های بزرگ با یک تیم قابل قبول هستند که نیازمند میلیون ها دلار و یا بیشتر برای پیگیری کسب و کارشان هستند. به دنبال یک مقدمه بی نظیر باشید تا بتوانید نظر این موسسات را جلب کنید.
۷- پیوستن به یک مرکز رشد یا شتابدهنده استارتاپ
این روزها موسسه هایی مثل Y Combinator بسیار شهرت یافته اند و معمولا با دانشگاه های مشهور، سازمان های توسعه دهنده جوامع، یا حتی شرکت های بزرگ در ارتباط هستند. بیشتر آنها منابعی مثل فضای کاری، مشاوره و حتی سرمایه اولیه را به استارتاپ ها اختصاص می دهند.
۸- مذاکره با یک شریک یا مشتری استراتژیک
یک مشتری اصلی یا کسب و کار تکمیلی پیدا کنید؛ کسی که ایده شما در نظر او چنان ارزشمند باشد که تمایل داشته باشد مبلغ قابل توجهی برای تکمیل ایده در اختیار شما قرار دهد. صدور مجوز اولیه یا توافق های با برچسب سفید می تواند نمونه هایی از این موارد باشد. (توافق برچسب سفید توافقی است که بر اساس آن شرکت می تواند با استفاده از یک برند جدید، کالا یا خدمتی که توسط شرکت یا تولید کننده دیگر تولید شده است را به فروش برساند به طوری که به نظر رسد خود شرکت آن کالا یا خدمت را تولید کرده است).
۹- در اختیار قراردادن بخشی از سهام یا خدمات در ازای کمک به استارتاپ
این یک معامله پایاپای است که شما مهارت یا چیزهایی که دارید را با چیزهایی که نیاز دارید معامله می کنید. برای مثال توافق در مورد فضای کاری به ازای پشتیبانی از کامپیوترهای اجاره دهنده در سایر فضاهای اداری یا معامله سهام در ازای حمایت های قانونی و حسابداری.
۱۰- وام بانکی یا اعتبار
یک استارتاپ نوپا ممکن است نتواند از این منبع استفاده کند، چرا که نیازمند یک اعتبار خوب یا دارایی است که بتواند از آن بعنوان وثیقه استفاده کند. در امریکا می توانید از موسسه کسب و کارهای کوچک (SBA) بدون داشتن پشتوانه لازم، درخواست سرمایه کنید.