به گزارش خانه سرمایه گذاری، مسعود خاتونی، عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در بستر چنین تحولی، سازمانها با پیامدهایی نیز روبرو خواهند شد. از جمله این پیامدها میتوان به مسطحتر شدن سازمانها، افزایش دسترسیپذیری ابزارهای فناورانه جهت ارزیابی تصمیمسازیهای سازمان و تسهیل انتقال شایستگیها و افزایش قابلیت جابجایی و انعطافپذیری اشاره کرد.
امروزه تحول دیجیتال بر روی جنبههای مختلف کسبوکار اثر میگذارد. این آثار نه تنها بر روی فرآیندهای اجرایی که بر روی مدلهای کسبوکار و مدلهای درآمدی نیز کاملا مشهود است. لذا لازم است مدلهای کسبوکاری بازسازی و فناوریهای نو و خلاقانه که ناشی از تحول دیجیتال است در مدلهای فعلی بهکارگیری شود.
یکی از مهمترین عواملی که موجب موفقیت صنعت بانکداری میشود، توجه ویژه به نگاه مشتری و ارتباط دادن مشتریان با محصولات تحول یافته و کسبوکارهای نو است. تمرکز صنعت بانکی به تحول دیجیتال و ارائه محصولات روزآمد و تغییر کسبوکارهای سنتی به کسبوکارهای نوین موجب افزایش بهرهوری و بازدهی مناسب بوده و دستیابی به بازارهای جدید و بهینهسازی زنجیره تأمین و ایجاد زنجیرههای نو میتواند صنعت بانکداری را در شرایط مطلوب قرار دهد.
همه ما خواهیم پذیرفت که فناوریهای تحولآفرین، جوامع بشری را محاصره کردهاند و این فناوریها در زندگی روزمره افراد نقش بیبدیلی دارند.
بانک ملی ایران در چند سال اخیر همه همت و تلاش خود را بر حضور و استقرار تحول دیجیتال قرار داده و تلاش میکند کسبوکارهای خود را بر مبنای فناوری و تکنولوژی روزآمد حرکت داده و متمرکز کند.
قطعا حضور ما در کسب تکنولوژی، آینده ما را تضمین کرده و شجاعت ورود در پروژههای حاکمیتی میتواند مقدمهای بر شکلگیری و استقرار دولت الکترونیک باشد. این تکنولوژی از جمله مواردی است که بانک ملی ایران به آن توجه ویژه داشته و تلاش میکند مسیر تحول دیجیتال با حضور فرزندان نخبه و خلاق این مرز و بوم به سرانجام برسد.
«ملی شو» گوشهای از تفکر و نگاهی است که به آن اشاره شد. حضور صاحبنظران صنعت بانکی و فناوری به ما کمک میکند تا خودمان را محک بزنیم، نقاط قوت و ضعف را مشخص کنیم و برای آینده بهتر آماده شویم.
منبع: روابط عمومی بانک ملی